Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Mattisson Organic Mushroom Complex (60 caps)

60 caps
Adviesprijs € 18.95 € 15.10
20% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Mattisson biologisch Mushroom complex combineert de voordelen van de paddenstoelen Reishi, Chaga, Cordyceps, Lion's Mane, Maitake en Shiitake. 

Reishi 
Reishi, gebruikt in Azië gedurende duizenden jaren, staat bekend om zijn triterpenen en polysacchariden, die gunstig zijn voor de gezondheid. Dit product bevat biologisch poeder van het vruchtlichaam. 

Chaga
Chaga, groeiend op berkenbomen, heeft een apart uiterlijk met zwart/oranje uitstulpingen. Het bevat een breed scala aan stoffen, waaronder vitamines, mineralen, fenolen, enzymen en antioxidanten. Chaga heeft een hoge ORAC-waarde en bevat veel beta-glucanen en actieve verbindingen zoals betulinezuur. Dit product bevat een biologisch 10:1 extract van het vruchtlichaam. 

Cordyceps
Cordyceps is een parasitaire schimmel die insecten infecteert en wordt gewaardeerd vanwege zijn medicinale eigenschappen, waaronder polysacchariden, nucleosiden en cordycepin. Dit product bevat biologisch full-spectrum mycelium biomassa. 

Lion's Mane
Lion's Mane groeit van nature op hardhoutbomen in gematigde bossen op het noordelijk halfrond, met lange "haren" die naar beneden hangen, wat de paddenstoel zijn bijnaam "pruikzwam" geeft. Dit product bevat biologisch heet-water extract van het vruchtlichaam. 

Maitake
Maitake, ook bekend als "eikhaas", groeit op de wortels van hardhouten bomen en wordt gewaardeerd vanwege zijn voedingsstoffen. Het wordt zowel als voedsel als supplement gebruikt vanwege de hoge concentratie aan beta-glucanen, die prebiotische effecten kunnen hebben. Dit product bevat biologisch 12:1 extract van het vruchtlichaam. 

Shiitake
Shiitake, veel voorkomend in Oost-Aziatische landen, is een voedzame paddenstoel rijk aan eiwitten, vezels, vitamines (zoals B, D en K), en mineralen zoals selenium, zink, ijzer en koper. Het bevat ook beta-glucanen, polysacchariden die gunstig zijn voor het lichaam. Dit product bevat biologisch 11:1 extract van het vruchtlichaam.

Gebruik en bewaren
1x daags 2 capsules tijdens of na de maaltijd innemen met water. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingrediënten
Reishi poeder (Ganoderma lucidum, vruchtlichaam)*, Chaga extract 10:1 (Inonotus obliquus, vruchtlichaam)*, Cordyceps (Cordyceps sinensis, full- spectrum mycelium biomassa)*, Lion’s Mane heet-water extract (Hericium erinaceus, vruchtlichaam)*, Maitake 12:1 extract (Grifola frondosa, vruchtlichaam)*, Shiitake 11:1 extract (Lentinula edodes, vruchtlichaam), HPMC vegetarische capsule (huls). *Biologisch. Kan Sulfiet bevatten.

voedingswaarde per 2 capsules
Chaga 130 mg
Cordyceps 130 mg
Lion's mane 130 mg
Maitake 130 mg
Reishi 170 mg
Shiitake 110 mg

Overige informatie over dit product

Merk
Mattisson
SKU
970545
EAN
8720959400721
Inhoud
60 caps

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95
Bekijk meer van