Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Leukoplast Barrier 22 x 72mm (10st) (10st)

10st
Adviesprijs € 3.86 € 3.82
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Leukoplast Barrier is een waterdichte pleister die kleine verwondingen zoals snijwonden beschermt tegen infectie en het genezingsproces ondersteunt. Omdat de wonde beschermd blijft tegen vuil en bacteriën, kunnen patiënten de pleister aanhouden tijdens het wassen en baden. Bijzonder aan de technologie is de alternerende beschermbarrière. Enerzijds laat de pleister waterdamp ontsnappen, zodat de huid kan ademen. Anderzijds vormt ze een waterdichte barrière die bacteriën afstoot en zo wondinfectie helpt te voorkomen. Het wondkompres is absorberend, maar kleeft niet en beschermt de wond goed tegen schokken. De zachte textuur van het dragermateriaal biedt patiënten een zeer hoog niveau van comfort. Omdat de pleister zich goed aanpast aan uw lichaamsbouw en huidtextuur, kunt u vrij bewegen. De kleefstof op basis van acryl bevat geen latex. Toepassing: Beschermt kleine wonden tegen vuil en infecties, ook geschikt voor wassen of baden. De pleister is verkrijgbaar in verschillende formaten.


Over het merk

Bij lichte verwondingen heeft u een behandeling nodig die betrouwbaar en snel is. Voor alle soorten snijwonden, schaafwonden, brandwonden of scheurwonden (skin tear) biedt Leukoplast een reeks producten voor zowel professionals als consumenten die betrouwbaarheid en gebruiksgemak combineren om de best mogelijke zorg te garanderen. Al bijna 120 jaar stellen artsen en families over de hele wereld hun vertrouwen in de hoogwaardige Leukoplast wondverzorgingsproducten.

Waarvoor te gebruiken?

– Ideaal om kleine verwondingen te beschermen tegen infecties – Alternerende beschermbarrière: bacterieafstotend & waterdampdoorlatend – Waterdicht: beschermt zelfs bij wassen en baden– Zeer comfortabel om te dragen: zacht, flexibel materiaal


EAN(s): 4042809659733

Overige informatie over dit product

Merk
Leukoplast
SKU
225870
EAN
4042809659733
Inhoud
10st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95