Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Lamisil Cream 10mg/g (15gr)

15gr
  € 10.57
2-4 werkdagen
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Lamisil Voetschimmelcrème is effectief tegen voetschimmel, jock itch en ringworm. Lamisil Voetschimmelcrème doodt niet alleen de schimmel, maar voedt ook de droge en beschadigde huid. De antischimmelcrème bevat geen alcohol en is daarom bijzonder geschikt voor de geïrriteerde huid. De crème kan gemakkelijk worden aangebracht op de aangetaste huidzones, voorziet de huid van hydratatie en versterkt de natuurlijke beschermende functies van de huid.

  • Doodt de schimmels die voetschimmel, jock itch en ringworm veroorzaken
  • Verlicht de symptomen
  • Voorkomt herhaling tot drie maanden*

*Evans EG, Seaman RA, James IG. Short-duration therapy with terbinafine 1% cream in dermatophyte skin infections. Br J Dermatol. 1994;130(1): 83-7.

Ingredienten:
1 g crème bevat 10 mg terbinafine hydrochloride. Hulpstoffen: natriumhydroxide, benzylalcoho, sorbitaanmonostearaat, cetylpalmitaat, cetylalcohol, stearylalcohol, polysorbaat 60, isopropylmyristaat, gezuiverd water.

Gebruik:
Was de geïnfecteerde huidzones met warm water en een pH-neutrale zeep. Was en droog je handen voordat je Lamisil Voetschimmelcrème aanbrengt. Droog ze daarna goed af.Doe een kleine hoeveelheid Lamisil Voetschimmelcrème op je vingers en breng de crème dun aan op de aangetaste huid en de direct omliggende gebieden. Eenmaal per dag gedurende 1 week.

Waarschuwing:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Heeft u nog andere vragen over het gebruik van dit geneesmiddel? Neem dan contact op met uw arts of apotheker.

 

Overige informatie over dit product

SKU
966427
Merk
Lamisil
EAN
7311620013084
Inhoud
15gr
RVG registratienummer
113799
RVH registratienummer
113799

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95