Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Excilor Kalknagel Solution Kwastje (3ml)

3ml
Adviesprijs € 22.99 € 22.53
2-4 werkdagen
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Excilor is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van kalknagels en is gebaseerd op 3 principes:

1. Effectief werkingsmechanisme: Excilor verandert de pH waarde van de nagel, zodat een vijandige omgeving wordt gecreëerd voor de nagel schimmels (dermatofyten). Dit voorkomt verdere groei van de schimmel en aantasting van de nagel.

2. Optimale en volledige penetratie: Excilor bereikt de schimmel (dermatofyten) onmiddellijk. Daarna volgt direct een gezonde aangroei van de nagel. De vloeistof penetreert binnen seconden zonder een zichtbaar laagje achter te laten.

3. Gemak: Excilor is gemakkelijk aan te brengen. Vijlen van de nagel is niet nodig. Effectieve behandeling vereist het volgende behandelingsschema: 1x in de ochtend en 1x in de avond, in totaal 1 minuut per dag.

Dit product is een medisch hulpmiddel.

Ingredienten:
Ethyllactaat, water, decyleenglycol, dimethyl isosorbide, PPG-15 stearylether, azijnzuur, ethox. en acet. lanoline alc., glycerol, ammonium methacrylaat copol., biotine.

Gebruik:
Reinig de nagel en verwijder eventuele nagellakvolledig voordat u Excilor gebruikt. Gebruik het kwastje om de hele nagel en de onderkant van de nagelrand met het product te behandelen. Breng Excilor royaal aan. Laat even drogen (30 om 40seconden) voor u sokken of schoenen aantrekt. Op deze manier kan het product goed inwerken op de nagel. Een tintelend gevoel onder de nagel na het aanbrengen is normaal en bewijst dat het product volledig in de nagel is gedrongen.

Waarschuwing:
Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor één van de bestanddelen. Alle contact met ogen en slijmvliezen vermijden. Bij contact met ogen of slijmvliezen, overvloedig spoelen met water. Er zijn geen klinische gegevens beschikbaar voor gebruik bij kinderen, tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Diabetici met voetproblemen wordt geadviseerd om de huisarts te bezoeken wanneer men begint met het gebruik van Excilor. Niet gebruiken na de vervaldatum. In doosje bewaren. Buiten hitte en direct zonlicht houden. Buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren.

Overige informatie over dit product

Merk
Excilor
SKU
285746
EAN
8711744049164
Inhoud
3ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95